Belgium  Belgium

Chiang Rai Hotels

Chiang Rai Hotels

Chiangrai is de meest noordelijke provincie van Thailand. Chiangrai stad is gelegen aan de Kok River basin 416 meter boven de zeespiegel. Chiangrai is ongeveer 785 kilometers van Bangkok. Chiang Rai wordt grotendeels omringd door bergen en het uiterste noorden en grenst aan zowel Myanmar en Laos aan de Gouden Driehoek. Chiangrai heeft een eigen luchthaven. Chiangrai is ongeveer 2 uur, rijden van Chiangmai. Tegenwoordig kunt u een bezoek Chiangrai meer gemakkelijk dan voorheen.


Chiangrai provincie is vol met toeristische mogelijkheden in termen van natuurlijke attracties, oude tempels en agrarische bestemmingen. Het is ook de thuisbasis van verschillende bergstammen die volgen fascinerende manier van leven.

Chiang Saen is een district van Chiang Rai is een toeristische poort naar Myanmar en Laos.

Chiang Khong is een poort naar Luang Prabang in Laos.

Mae Sai is een poort naar Myanmar.

Vanuit uw linker menu, kunt u klikken hotels in Chiang Saen, Chiang Khong, Mae Sai, of anders.

Hotels in Chiangrai zijn in diverse prijsklassen, te beginnen met een klein hotel tot luxe hotels (700 Bht tot bijna 10.000 Bht / nacht). U kunt ervoor kiezen ze door 'Hotel Name', of 'Rating', of 'Price', zoals hieronder. Als alternatief kunt u invullen in een hotel naam in 'Search Tab Bar'.


English HongKong Taiwan Malaysia Hungary Czech Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia VietNam China Korea Japan Switzerland Romania Thai