Hungary  Hungary

Chiangrai Hotels

Chiangrai Hotels

Chiangrai a legészakibb tartomány Thaiföld. Chiangrai város található, a Kok folyó vízgyűjtő 416 méteres tengerszint feletti magasságban. Chiangrai mintegy 785 km-re Bangkok. Chiang Rai leginkább körülvett hegyvidéki és a felső északi és a határok mindkét Mianmar és Laosz a Golden Triangle. Chiangrai megvan a saját repülőtéren. Chiangrai körülbelül 2 óra vezetés közben a Chiangmai. Manapság, akkor látogasson el Chiangrai kényelmesebb, mint korábban.

Chiangrai tartomány tele van turisztikai erőforrások távon a természeti látnivalók, ősi templomok és mezőgazdasági helyekre. Azt is otthont ad számos hegyi törzsek, akik követik érdekes módon az élet.

Chiang Saen egyik kerületében Chiang Rai egy turisztikai kapuja Mianmar és Laosz.

Chiang Khong egy kapu Luang Prabang Laosz.

Mae Sai egy kapu Mianmarban.

A bal felső menüben, megtekinthetjük egy finom szálloda kattintva Chiang Saen, Chiang Khong, Mae Sai, vagy mást.

Szállások itt van Chiangrai több árfekvésben, kezdve egy kis szálloda a luxus szállodák (700 BHT csaknem 10.000 BHT / éj). Itt rendezheti őket a "Hotel Name", vagy "Rating", vagy "Price", mint alább. Alternatívaként, akkor írja be a hotel nevét a "Search Tab Bar".


English HongKong Taiwan Malaysia Hungary Czech Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia VietNam China Korea Japan Switzerland Romania Thai