Malaysia  Malaysia

Chiangrai Hotels

Chiangrai Hotels

Chiangrai yang merupakan daerah utara Thailand. Chiangrai bandar ini terletak di lembangan Sungai Kok 416 meter di atas paras laut. Chiangrai adalah kira-kira 785 kilometer dari Bangkok. Chiang Rai kebanyakannya dikelilingi oleh sempadan utara dan pergunungan dan atas pada kedua-dua Myanmar dan Laos di Golden Triangle. Chiangrai mempunyai lapangan terbang mereka sendiri. Chiangrai kira-kira 2 jam apabila anda memandu dari Chiangmai. Pada masa kini, anda boleh melawat Chiangrai lebih mudah daripada dahulu.

Chiangrai wilayah penuh dengan sumber pelancongan dalam jangka tarikan semula jadi, kuil-kuil kuno dan destinasi pertanian. Ia juga merupakan rumah kepada beberapa puak-puak bukit yang mengikuti cara-cara menarik hidup.

Chiang Saen adalah sebuah daerah Chiang Rai gerbang pelancongan ke Myanmar dan Laos.

Chiang Khong adalah pintu ke Luang Prabang Laos.

Mae Sai adalah pintu masuk ke Myanmar.

Dari menu sebelah kiri atas, anda boleh melihat hotel denda dengan mengklik Chiang Saen, Chiang Khong, Mae Sai, atau lain.

Hotel di Chiangrai adalah beberapa jenis harga, bermula dari hotel kecil kepada hotel-hotel mewah (700 BHT kepada hampir 10,000 BHT / malam).  Anda boleh menyusun mereka dengan 'Hotel Name', atau 'Rating', atau 'Price' seperti di bawah. Sebagai alternatif, anda boleh menaip apa-apa nama hotel ke 'Search Tab Bar'.


English HongKong Taiwan Malaysia Hungary Czech Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia VietNam China Korea Japan Switzerland Romania Thai