Romania  Romania

Chiangrai Hotels

Chiangrai Hotels

Chiangrai este provincia nordică a Thailanda. Chiangrai Orasul este situat pe bazinul râului Kok 416 de metri deasupra nivelului mării. Chiangrai este de aproximativ 785 de kilometri de Bangkok. Chiang Rai este cea mai mare parte de nord înconjurat de munţi şi de sus şi frontierele pe ambele Myanmar şi Laos, la Triunghiul de Aur. Chiangrai are aeroport propriu. Chiangrai este de aproximativ 2 ore, atunci când sunt de conducere de la Chiangmai. In zilele noastre, puteţi vizita Chiangrai mai convenabil decât înainte.

 

Chiangrai provincia este plin cu resurse turistice în termen de atractii naturale, temple antice şi destinaţii agricole. Este, de asemenea, acasa, la mai multe triburi de deal, care urmeaza moduri fascinante de viaţă.

 

Chiang Saen este un district din Chiang Rai este o poarta de turism în Myanmar şi Laos.

 

Chiang Khong este o poarta de Luang Prabang din Laos.

 

Mae Sai este o poartă spre Myanmar.

 

Din meniul din stanga sus, puteţi vizualiza un hotel de amendă, făcând clic pe Chiang Saen, Chiang Khong, Mae Sai, sau altceva.

 

Hoteluri în Chiangrai sunt în mai multe intervale de preţ, pornind de la un hotel mic la hoteluri de lux (700 BHT la aproape 10.000 de BHT / noapte). Puteţi să le sorta dupa "Hotel Name", sau "Rating", sau "Price" de mai jos. Alternativ, puteţi să tastaţi orice nume la un hotel în "Search Tab Bar".


English HongKong Taiwan Malaysia Hungary Czech Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia VietNam China Korea Japan Switzerland Romania Thai